ПОСЛУГИ КЕРУВАННЯ

 

ТОВ "Добрий дім" - це відкрита та продуктивна співпраця з мешканцями та правлінням ОСББ. Наші спеціалісти здійснюють нагляд за станом житлового фонду та безпосередньо працюють із споживачами послуг по утриманню будинку.

Управитель багатоквартирного будинку – суб’єкт підприємницької діяльності, який за договором із співвласниками забезпечує належне утримання та ремонт спільного майна багатоквартирного будинку і прибудинкової території та належні умови проживання і задоволення господарсько-побутових потреб.

Щодо безпосередньо діяльності управителя, слід зауважити, що управління здійснюється на підставі договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком.

Серед послуг, що надаються "Добрим домом", співпрацюючи з питань керування можна виділити:

1. Технічне обслуговування та поточний ремонт:

- конструктивних елементів, технічних пристроїв будинку та елементів зовнішнього упорядження, розташованих на прибудинковій території (в т.ч. спортивних, дитячих та інших майданчиків)

- ліфтів, а також їх енергопостачання

- внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення

- централізованого опалення

- зливової каналізації

- димових та вентиляційних каналів

- мереж електропостачаня та електрообладнання

- систем протипожежної автоматики та димовидалення

2. Прибирання прибудинкової території, сходових кліток, підвалу та технічних поверхів, снігу, посипання протиожеледними сумішами.

3. Освітлення місць загального користування і підвалів та підкачування води

Співпраця з "Добрим Дім" робить Ваше життя комфортнішим! Негайте часу - звертайтесь за контактними телефонами тадомовляйтесь про зустріч.

Забезпечення належних умов та якості обслуговування мереж та споруд, а також ремонтних робіт у разі потреби, лише верхівка айсбергу у переліку щоденних справ професійного керуючого

деякі результати